“Schoonmaak met passie

Wij worden blij van een schoon resultaat”

Wij hebben ons personeel een aantal vragen gesteld:

1: Hoe lang werk je al bij ons?
2: Wat vind je nou zo leuk aan je werk?
3: Wat is je belangrijkste schoonmaakmateriaal?
4: Wat vind je het leukste onderdeel van je werk?
5: Welke herinnering tijdens je werk koester je?

 

Patricia

 1. Vanaf 1 april 2011
 2.  Niet heel origineel maar ook de verscheidenheid, in het ene pand ben je alleen maar de ‘schoonmaker’ en in het andere pand sta je te luisteren naar iemands levensverhaal. Ook vind ik het leuk om alleen te werken en in de avonden met z’n tweeën.
 3. Mijn doekjes
 4. Om bij een pand weg te gaan met een voldaan gevoel en nog leuker als je bij weggaan een compliment krijgt dat het er weer netjes uitziet.
 5. Wat me als eerste te binnen schiet, is dat ik in Osdorp aan het werk was, sta de entree te stofzuigen en wilde meteen even de lift meenemen, stap de lift in met stofzuigerslang en stukje snoer toen de liftdeuren dichtgingen en de lift omhoog ging. Schrok me rot , gelukkig ging hij maar naar de 2e verdieping anders had de stofzuiger zichzelf opgehangen?

Leon

 1. April 2004
 2. De onverwachte praatjes met verschillende mensen
 3. De Telewas
 4. Buitenwerken, maar ook gezellig met de dames werken om kantoren schoon te maken. 
 5. Zoveel verschillende dingen. 

Nelleke

 1. Ik werk vanaf 2008 bij Clean Select.
 2. Met bewoners of mensen van een bedrijf in contact te komen.
 3. Mijn lekkere geurtje van Ajax die ik overal achterlaat en mensen zeggen dat het lekker ruikt.
 4. Als ik ramen gezeemt heb en dat ze dan glimmen.
 5. Ik heb elke dag leuke herinneringen. Zo een oud echtpaar die wilde dat ik koffie kwam drinken en dat ze zoveel vertelde dat ik elke week moest komen. En zo zijn er nog meer dingen, teveel om te vertellen van die bijna 10 jaar.

Natascha.

 1. Sind 2005 parttime en sinds 2009 fulltime
 2. De verscheidenheid. Ik begin bijvoorbeeld op een kantoor, vervolgens ben ik aan het werk in een seniorencomplex en komen mensen hun voordeur uit om mij te begroeten, sta ik even later ramen te zemen om ’s avonds nog even bij een fysiotherapeut schoon te maken.
 3. Plumo, ik zou niet zonder kunnen.
 4. Verbouwingsschoonmaak, zo mooi om het eindresultaat te zien terwijl je in het begin denkt “er komt geen eind aan”
 5. Een keer, bij een verbouwingsschoonmaak, deed mevrouw des huizes open. De tranen stonden haar nader dan het lachen, ze kon door al het vuil echt niet meer nadenken en functioneren. Wij stelden haar gerust en begonnen op zolder in de bovenste hoek. Ieder uur kwam ze kijken en je zag de last van haar schouders vallen. Na 3 uurtjes kreeg ze de moed en zin om mee te gaan helpen. Aan het eind was mevrouw vrolijk en blij. Wij vertrokken terwijl zij ons een enorme knuffel gaf.

Share This