Clean Select

Wat maakt ons…

Uw partners voor een schoon object

Bijna 20 jaar alweer dat Clean Select werd opgericht. Wat gaat de tijd toch snel. En wat hebben we veel verschillende opdrachten uitgevoerd en wat een leuke variatie aan opdrachtgevers hebben wij (gehad). We hebben systemen ontwikkeld en we hebben ontwikkelingen op schoonmaakgebied gevolgd. Van ladder op een oude Opel, met emmer en zeemset ramen zemen naar telebewassingssysteem in een werkbus. Van los staand werken op het dak, naar beseffen dat veilig thuiskomen steeds belangrijker werd, waardoor we veiligheid tot in de puntjes hebben ontwikkeld . We hebben ontdekt waar we goed in zijn en we hebben ons gespecialiseerd op deze gebieden. We hebben ons sterk gemaakt voor de branche en we zijn gaan staan voor wat wij belangrijk vinden.

Wij durven met zekerheid te stellen dat met bijna 20 jaar ervaring in de schoonmaakbranche, met elk onze expertise op het gebied van schoonmaak en glasbewassing van kantoren, praktijken en VvE’s en onze specialisatie op reiniging van dakkapellen, gevels en houtwerk, u 100% kunt vertrouwen dat wij de juiste personen zijn voor uw schoonmaakklus.¬†

Code Verantwoordelijk Marktgedrag.

Wij staan voor eerlijke prijzen voor onze klanten, ons personeel en voor ons bedrijf.

Op 24 januari 2019 ondertekende Natascha van Clean Select vol overtuiging de Code Verantwoordelijk Marktgedrag in de schoonmaak. Voor ons was dit een natuurlijke stap, aangezien eerlijkheid altijd al in ons DNA zat, vanaf het prille begin van ons bedrijf. Zowel particuliere als zakelijke klanten kiezen ervoor om ons per bank te betalen, wat ons streven naar transparantie onderstreept. Bovendien hebben we bewust ervoor gekozen om niet mee te doen aan prijsconcurrentie. We geloven dat iedereen recht heeft op een rechtvaardige vergoeding voor eerlijk werk.

Schoonmaken is een Vak en bij een echt vak hoort een branchevereniging

Begin 2019 hebben we na een periode van 15 jaar ons lidmaatschap aangevraagd bij een gerenommeerde branchevereniging: SIEV, bekend als ‘schoonmaken is een vak’. Deze stap was voor ons een natuurlijke voortzetting van onze toewijding na het onderschrijven van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. Met deze keuze tonen we aan dat zelfs als klein bedrijf, onze ambitie groots is.

Ons personeel, ons bedrijf, het milieu en de branche. Alle 4 redenen genoeg om te werken volgens het keurmerk.

Werken volgens keurmerk betekent dat we de risico-inventarisatie up-to-date houden bij nieuwe opdrachten. Dat we onze administratie bij houden en op tijd de btw betalen. Dat we loonheffing afdragen, pensioen opbouwen voor personeel, spaww-bijdrage betalen. We lid zijn van de branche-vereniging Siev. We hebben een arbo-dienst voor ons personeel, een aansprakelijkheidsverzekering en hebben een AOV. In 2022 zijn we met vlag en wimpel geslaagd tijdens een keuring door de arbeidsinspectie voor veilig werken.

Share This