Laat Clean Select uw VvE schoonmaken en geniet van een frisse en verzorgde leefomgeving

Dat is fijn thuiskomen!

“Je merkt het direct bij het binnenkomen van de centrale hal. Schoon, fris, netjes, verzorgd, een subtiel geurtje en altijd een glimlach.”

Woont u gezamenlijk in een appartementencomplex en wilt u ervoor zorgen dat de algemene ruimtes, het trappenhuis en de fietsenberging altijd schoon en fris zijn?

Dan heeft Clean Select de oplossing voor u. Met onze passie, trots en expertise nemen wij graag de verantwoordelijkheid op ons om uw Vereniging van Eigenaars (VvE) schoon te maken.

Het hoort er allemaal bij

Thuiskomen in een nette hal, een lift die fris ruikt en schoon is, een entree en tussendeuren die bewassen zijn, trapleuningen die glanzen in een keurig  trappenhuis, en bergingsgangen die aangeveegd zijn. Het hoort allemaal bij een goed onderhouden VvE.

Onze professionele schoonmaakmedewerkers zijn getraind om efficiënt en grondig te werken, met oog voor details. We zorgen ervoor dat alle gemeenschappelijke ruimtes spic en span zijn, zodat u en uw medebewoners kunnen genieten van een schone en prettige leefomgeving.

“Vroeger hadden we een schoonmaak van 1x per 4 weken. Clean Select vond dit te weinig. En daar hadden ze gelijk in. Nu komen ze elke 2 weken.” 

Al meer dan 15 jaar schoonmaak

Vele van onze klanten mogen wij al jarenlang bedienen, bij sommige zelfs al meer dan 15 jaar. Dat we een ruime ervaring hebben in het schoonmaken van VvE’s mogen wij wel stellen. In deze jaren hebben wij oog gekregen voor de unieke uitdagingen en eisen die komen kijken bij het  schoonmaken van gedeelde ruimtes. Daarnaast hanteren we hoge kwaliteitsnormen en maken we gebruik van professionele schoonmaakapparatuur en producten om optimale resultaten te behalen.

Ons motto is schoonmaken is een kwestie van bijhouden.

Wij geloven niet in een schoonmaakbeurt van 1x per maand. Een regelmatige basis is de key voor een consequent schoon en verzorgde VvE. Bij 95% van onze klanten maken wij minimaal 1x per week schoon. Of het nu gaat om het schoonmaken van de gemeenschappelijke hal, het trappenhuis, de lift of de fietsenberging, wij zorgen ervoor dat elk aspect grondig wordt gereinigd.
Elk appartementencomplex is anders en in elk complex zijn de wensen van de bewoners anders.

“Het is gewoon fijn altijd dezelfde gezichten te zien. Altijd in voor een praatje. En het ruikt altijd lekker fris. 

Offerte op maat

Onze ervaring leert dat er bij startende VvE’s, zoals nieuwbouwcomlexen, in beginsel veelal onderhoudsklussen over het hoofd worden gezien. Wij stellen dan ook altijd voor om alvorens een offerte op te stellen, het complex geheel te bekijken en op basis van onze ervaring een plan van aanpak op te stellen.

Bestaat uw VvE al langer en heeft u redenen om over te stappen op een ander schoonmaakbedrijf? Ook in dat geval maken wij graag eerst kennis. Zo kunnen wij de pijnpunten meenemen waarop de samenwerking met het huidige schoonmaakbedrijf stuk loopt.

En zo wordt elke VvE op maat bediend. We luisteren naar de specifieke schoonmaakbehoeften van uw VvE en stellen een schoonmaakplan op dat daarop is afgestemd. Met regelmatige schoonmaakbeurten en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw VvE altijd schoon, fris en uitnodigend is voor bewoners en bezoekers.

Wij staan klaar om al uw vragen te  beantwoorden en een schoonmaakplan op maat voor uw VvE op te stellen.

Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat Clean Select kan maken voor uw VvE-complex.

Op zoek  naar VvE-schoonmaak? Boek hier gemakkelijk uw afspraak.

4 + 9 =

RISICO INVENTARISATIE:

Veiligheid staat voor alles. Ook bij VvE-Schoonmaak is risico-inventarisatie belangrijk. Clean Select let altijd op risico’s naar gladde vloeren, onveilige trapleuningen, architectonische moeilijkheden bij glasbewassing, gebrek aan verlichting, onlogische plaatsing van elektra.
Daarnaast is ergonomie en gebruik van chemische stoffen een belangrijk punt. Daarom gebruikt Clean Select eigen schoonmaakmaterialen. Machines worden regelmatig gecontroleerd.
Maar ook is veiligheid en werkdruk een onderdeel van risico-inventarisatie. Omgang en communicatie tussen bewoners en onze medewerkers vinden wij altijd belangrijk. 

 

Share This