085-8882234 info@cleanselect.nl

Laat Clean Select uw VvE schoonmaken en geniet van een frisse en verzorgde leefomgeving.

Dat is fijn thuiskomen!

Geef uw VvE de schoonmaakverzorging die het verdient. Clean Select levert professionele schoonmaakdiensten voor VvE’s. Neem vandaag nog contact met ons op!

 Professionele Schoonmaakdiensten   voor VvE’s – Clean Select

Woont u gezamenlijk in een appartementencomplex en wilt u ervoor zorgen dat de algemene ruimtes, het trappenhuis en de fietsenberging altijd schoon en fris zijn? Dan heeft Clean Select de oplossing voor u. Met onze passie, trots en expertise nemen wij graag de verantwoordelijkheid op ons om uw Vereniging van Eigenaars (VvE) schoon te maken.

Thuiskomen in een nette hal, een lift die fris ruikt en schoon is, een entree en  tussendeuren die bewassen zijn, trapleuningen die glanzen in een keurig  trappenhuis, en bergingsgangen die aangeveegd zijn – het hoort allemaal bij een goed onderhouden VvE.

Bij Clean Select begrijpen we de specifieke behoeften van VvE’s als het gaat om schoonmaak. Onze professionele schoonmaakmedewerkers zijn getraind om efficiënt  en grondig te werken, met oog voor detail. We zorgen ervoor dat alle  gemeenschappelijke ruimtes spic en span zijn, zodat u en uw medebewoners  kunnen genieten van een schone en prettige leefomgeving.

Waarom u voor Clean Select wilt kiezen?

Ten eerste hebben we ruime ervaring in het schoonmaken van VvE’s. We  begrijpen de unieke uitdagingen en eisen die komen kijken bij het  schoonmaken van gedeelde ruimtes. Daarnaast hanteren we hoge  kwaliteitsnormen en maken we gebruik van professionele  schoonmaakapparatuur en -producten om optimale resultaten te behalen.

Bij Clean Select geloven we ook in betrouwbaarheid. We komen onze afspraken na en zorgen ervoor dat onze schoonmaakteams op tijd en op regelmatige basis aanwezig zijn om de schoonmaakwerkzaamheden uit te voeren. U kunt op ons vertrouwen om uw VvE consequent schoon en verzorgd te houden.

 Als u op zoek bent naar schoonmaakdiensten voor uw VvE, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat klaar om al uw vragen te  beantwoorden en een schoonmaakplan op maat voor uw VvE op te stellen.   Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat Clean Select   kan maken voor uw VvE-complex.

 

Een uitgebreide service

Een schone en verzorgde leefomgeving is essentieel voor elke Vereniging van Eigenaars (VvE). Bij Clean Select begrijpen we dat als geen ander. Ons doel is om VvE’s te voorzien van professionele schoonmaakdiensten die bijdragen aan een prettige woonomgeving voor alle bewoners.

Onze ervaren schoonmaakteams zijn speciaal opgeleid in het schoonmaken van VvE’s. Ze kennen de specifieke behoeften van dit type woningcomplexen en zijn bekend met de verschillende soorten ruimtes die onderhouden moeten worden. Of het nu gaat om het schoonmaken van de gemeenschappelijke hal, het trappenhuis, de lift of de fietsenberging, wij zorgen ervoor dat elk aspect grondig wordt gereinigd en verzorgd.

Bij Clean Select hanteren we een gestructureerde aanpak om ervoor te zorgen dat elke VvE op maat wordt bediend. We luisteren naar de specifieke schoonmaakbehoeften van uw VvE en stellen een schoonmaakplan op dat daarop is afgestemd. Met regelmatige schoonmaakbeurten en aandacht voor detail zorgen we ervoor dat uw VvE altijd schoon, fris en uitnodigend is voor bewoners en bezoekers.

Kies voor professioneel schoonmaken van uw VvE en ervaar de voordelen van een verzorgde leefomgeving. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe Clean Select uw VvE kan ondersteunen bij het handhaven van een schoon en aantrekkelijk woongebouw.

Onze prijzen zijn transparant en we bieden een duidelijke offerte op maat, gebaseerd op uw specifieke behoeften.

Om een offerte aan te vragen of een afspraak te maken, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Vul uw gegevens in, samen met uw bericht en specifieke wensen. U hoeft niet bang te zijn voor nieuwsbrieven, deze hebben wij namelijk niet. 

Neem vandaag nog contact op met Clean Select en ontdek hoe we u kunnen helpen met het schoonmaken van uw VvE. Laat ons u voorzien van een professionele service, waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan.

direct aanvragen

15 + 4 =

ramen zemen
trappenhuis-schoonmaakvve
stofzuigen bij een vve

RISICO INVENTARISATIE:

Veiligheid staat voor alles. Ook bij VvE-Schoonmaak is risico-inventarisatie belangrijk. Clean Select let altijd op risico’s naar gladde vloeren, onveilige trapleuningen, architectonische moeilijkheden bij glasbewassing, gebrek aan verlichting, onlogische plaatsing van elektra.
Daarnaast is ergonomie en gebruik van chemische stoffen een belangrijk punt. Daarom gebruikt Clean Select eigen schoonmaakmaterialen. Machines worden regelmatig gecontroleerd.
Maar ook is veiligheid en werkdruk een onderdeel van risico-inventarisatie. Omgang en communicatie tussen bewoners en onze medewerkers vinden wij altijd belangrijk. 

 

FAQ: frequently asked questions / veel gestelde vragen:

Share This