085-8882234 info@cleanselect.nl

Breng de buitenkant van uw woning

tot leven met onze uitgebreide schoonmaakservice:

Dakkapelreiniging, Houtwerk,
Boeidelen, Daklijsten en Dakgoten

 

Ontdek de ware schoonheid van uw woning!

 

Bij ons staat veiligheid voorop.

Geef uw dakkapel een frisse look met onze reinigingsservice. Laat ons ervaren team het werk doen. Boek vandaag nog en geniet van een stralende dakkapel zonder dat u zelf het dak op hoeft!

Professionele Dakkapelreiniging –  laat je dakkapel glanzen met Clean Select.

Clean Select is de expert in dakkapelreiniging. Ons team zorgt ervoor dat uw dakkapel er weer als nieuw uitziet, zonder dat u zelf capriolen op het dak hoeft uit te halen. Met onze transparante prijzen en aandacht voor veiligheid bieden wij een betrouwbare oplossing voor dakkapelreiniging in Alphen aan den Rijn en omgeving.  

Een dakkapel heeft regelmatig onderhoud nodig om zijn uitstraling en functionaliteit te behouden. Met trots kunnen we zeggen dat Clean Select al vele tevreden klanten heeft geholpen bij het reinigen van hun dakkapellen.

Onze service omvat niet alleen het verwijderen van aanslag en het laten glimmen van uw dakkapel, maar ook de zekerheid van een veilige reiniging.  Onze medewerkers staan tijdens de reiniging in een veiligheidsharnas op het dak, om ervoor te zorgen dat het reinigingsproces professioneel en veilig verloopt. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over risico’s of ongelukken.

Naast dakkapelreiniging bieden we ook de mogelijkheid om extra service toe te voegen. Denk hierbij aan het waxen van de dakkapel, zodat deze langer beschermd blijft tegen vuil en weersinvloeden. Ook kunnen we de rolluiken aan de buitenzijde van uw dakkapel reinigen. De binnenzijde van de rolluiken kan op aanvraag.

Daarnaast kunnen we ook uw dakgoten leeghalen en schoonmaken, wat essentieel is voor een goede waterafvoer en om verstoppingen te voorkomen. Nieuw in ons assortiment is het plaatsen van een dakgootdrain, waardoor bladeren niet meer in de dakgoot terechtkomen, maar direct naar beneden vallen. 

Kies voor Clean Select en geniet van een stralende dakkapel zonder gedoe. Neem vandaag nog contact met ons op om een afspraak te maken. Laat ons ervaren team de klus voor je klaren en ervaar het gemak van professionele dakkapelreiniging in Alphen aan den Rijn en omstreken.

 

Met onze dakkapelreinigingsservice ben je verzekerd van een grondige reiniging. Deze foto toont het resultaat: een dakkapel die weer schoon en fris oogt, klaar om de tand des tijds te doorstaan.

Extra’s in combina-tie met reiniging dakkapel

Houtwerkreiniging als onderdeel van totaalonderhoud aan een woning
Houtwerkreiniging van een woning. Schoonmaken van houtwerk

Transformeer uw woning met onze uitgebreide buitenkant schoonmaakservice. Laat ons uw woning geheel reinigen. Boek vandaag nog en geniet van een schitterende woning!

De gehele buitenkant van uw woning schoonmaken: Onze uitgebreide service.

Naast dakkapelreiniging biedt Clean Select ook een uitgebreide service voor het schoonmaken van de gehele buitenkant van uw woning. Want een schoon huis, ook van buiten, is toch veel fijner thuiskomen? Laat ons u helpen met het reinigen van verschillende oppervlakken, waaronder gevels, ramen, houtwerk, boeidelen en zonnepanelen. 

Gevelreiniging voor een Vernieuwde Uitstraling

Onze gehele buitenkant woning schoonmaakservice omvat het grondig reinigen van uw gevel om vuil, aanslag en vlekken te verwijderen. We maken gebruik van veilige en effectieve reinigingsmethoden om ervoor te zorgen dat uw gevel er weer als nieuw uitziet. Daarnaast bewassen we ook de ramen, zodat ze helder en streeploos zijn, waardoor uw woning een frisse uitstraling krijgt.

Transparante Prijzen en Aanbiedingen voor Woningreiniging

Bij Clean Select streven we ernaar om al uw reinigingsbehoeften te vervullen. Of u nu alleen uw dakkapel wilt laten reinigen of de gehele buitenkant van uw woning wilt laten schoonmaken, zoals gevels, ramen, rolluiken, houtwerk, boeidelen en zonnepanelen, wij zorgen voor een professionele en veilige service. Onze prijzen zijn transparant en we bieden een duidelijke offerte op maat, gebaseerd op uw specifieke behoeften.

Om een offerte aan te vragen of een afspraak te maken, kunt u gebruik maken van onderstaand formulier. Vul uw gegevens in, samen met uw bericht en specifieke wensen. U hoeft niet bang te zijn voor nieuwsbrieven, deze hebben wij namelijk niet.  We zullen zo snel mogelijk contact met u opnemen met een offerte en een geschikte datum in te plannen.

Het is ons doel om uw ervaring zo gemakkelijk en stressvrij mogelijk te maken. U hoeft niet per se thuis te zijn tijdens de reiniging, behalve als rolluiken gereinigd dienen te worden. Toegang tot beide zijden van uw woning is in verband met onze veiligheidsprocedure wel noodzakelijk. We waarderen het echter altijd als u er bent, voor een gezellig kopje koffie of een verfrissend glaasje water.

Bovendien bundelen we graag werkzaamheden in uw buurt om onnodige kilometers te vermijden en efficiënt te werken. Bij het indienen van opdrachten met meerdere buren, profiteert u van een speciale buurtkorting. 

Neem vandaag nog contact op met Clean Select en ontdek hoe wij u kunnen helpen met onze hoogwaardige dakkapelreiniging en uitgebreide schoonmaakdiensten voor de buitenkant van uw woning. Laat ons u voorzien van een professionele service waarbij veiligheid en kwaliteit altijd voorop staan. Vul het onderstaande formulier in om een offerte aan te vragen of een afspraak te maken. Wij kijken ernaar uit om uw huis weer te laten stralen!

direct aanvragen

Prijsopgave/Afspraak maken

9 + 4 =

FAQ: frequently asked questions / veel gestelde vragen:

Worden bij het reinigen ook de ramen bewassen? Ja, de ramen van de dakkapel worden ook bewassen.
– Welk schoonmaakmiddel gebruikt u? Met een biologisch afbreekbaar reinigingsmiddel wordt de dakkapel ingespoten, schoongemaakt met (zachte)borstel en spons en afgespoeld met schoon leidingwater. Dit water gebruiken wij graag vanaf uw waterkraan in de tuin. Mocht deze niet aanwezig zijn hebben wij zelf water bij ons.
– Moeten wij thuis zijn? Nee, u hoeft niet thuis te zijn mits wij geen rolluiken hoeven te reinigen en mits we aan beide zijde van de woning kunnen komen.
– Kan ik zelf een datum een bepalen? U kunt bij aanvraag altijd een voorkeursdag aanvragen. Echter proberen wij werkzaamheden in de buurt altijd te combineren om zo min mogelijk kilometers te verspillen.
– Hoe kan ik betalen? Na de reiniging ontvangt u van ons een factuur via de mail met onze betalingsgegevens.

RISICO INVENTARISATIE:

Veiligheid staat voor alles. Naast dat wij voor onze eigen veiligheid zorgen door middel van het werken met valbeveiliging zijn er vanuit de Ri&E nog enkele punten van aandacht:
– Weersomstandigheden; bij storm, sneeuw, vrieskou of onweer verzetten we de afspraak.
– Zowel voorzijde als achterzijde woning moeten bereikbaar zijn, hierbij te denken aan attributen die in de weg staan of toegangsweg die geblokkeerd wordt. Dit in geval van plaatsing contragewicht.
– De dakkapel is niet hoger dan 1.85 mt.
– Er is voldoende ruimte voor plaatsing voeten op het dak.

Wij zullen bij aanvraag altijd de situatie inschatten via googlemaps. Wanneer hier voor ons onvoldoende informatie te vinden is vragen wij u foto’s te sturen. 

Share This