“Wij deinzen niet terug voor een beetje vuil”

Schoonmaken kantoren en bedrijven

Wij begrijpen dat uw personeel productiever werkt in een schone omgeving. Wij begrijpen dat een eerste indruk van uw klanten belangrijk is en dat een schone omgeving daarbij heel belangrijk is. Een schone winkelvloer, een frisse kantine, een stofvrij buro, een hygiënische sportzaal, een proper toilet, glanzende ramen, schone toetsenborden, voor ons de normaalste zaak van de wereld.

Wij maken niet alleen schoon op kleine en grote kantoren, maar ook behoren meerdere apotheken en fysiopraktijken met sportzaal tot onze klanten waar wij al vele jaren de schoonmaak verzorgen.

Schoonmaak VvE’s

U woont gezamenlijk in een appartementencomplex, u onderhoudt uw woning netjes, maar wie maakt nu toch de algemene ruimtes, het trappenhuis en de fietsenberging schoon? Het antwoord is Clean Select. Want wij hebben de passie, de trots en de expertise om dit voor u uit te voeren. Thuiskomen in een nette hal, een fris ruikende en schone lift, bewassen entree en tussendeuren, schone trapleuningen in een keurig trappenhuis, aangeveegde bergingsgangen. Het hoort er allemaal bij.  

Glasbewassing

 

Zowel voor kantoren, bedrijven en VvE’s is glasbewassing een onderdeel van het periodieke onderhoud. Maar uiteraard kunt u ook bij ons terecht wanneer u enkel gebruik wilt maken van glasbewassing.

Glasbewassing wordt uitgevoerd door middel van telebewassing, handmatige bewassing en/of met een hoogwerker.

 

Glasbewassing aan de binnenzijde van uw gebouw wordt altijd handmatig gedaan.

Zonnepanelenreiniging

Onderhoudsvrij bestaat niet en zonnepanelen reinigen zichzelf niet. Een jaarlijkse reiniging houdt het rendement optimaal. Zowel voor particulieren als voor de zakelijke markt hebben wij aantrekkelijke tarieven. 

Gevelreiniging:

“Soms zegt een foto genoeg.”

Share This